2012-06-30

Etsy- Fabric Junkie


För några veckor sedan klickade jag hem två jättefina kuddfodral via Fabric Junkie på Etsy. Jag måste säga att jag blev glatt överraskad av den snabba leveransen från USA då kuddfodralen anlände efter bara några dagar. Jag fastnade för det grå/vita zick-zack mönstret och det vit/rosa Itkat mönstret som numera pryder vår soffa och är i gott sällskap med Josef Frank och IKEA. Jag tycker det är så fint och effektfullt att blanda olika mönster och storlekar på kuddar.

Jag ska strax bege mig mot tåget och träffa den här tjejen, vi ska till Lund och fika i det underbara sommarvädret. Ha en fin helg kära läsare!

Bild: Josefine- at home

2012-06-21

Midsommarhälsning


Kikar in lite snabbt för att önska er en riktigt härlig midsommar. Njut av god mat och förhoppningsvis fint väder. Jag ser fram emot tre dagars ledighet och vila efter en hektisk vecka på jobbet. Glad Midsommar!

Bilder: IKEA Livet Hemma Fotograf: Nina Broberg Stylist: Kristin Norström

2012-06-13

Nytt jobb


Det har varit rätt tyst på bloggen ett tag men det beror på att inspirationen inte riktigt varit där och att jag har påbörjat en ny tjänst på Ilva som tagit all min fokus. Numera arbetar jag som dekoratör för hela varuhuset i Malmö och kommer ha fullt upp hela sommaren. Det känns jättebra med det nya jobbet och jag ser framemot att få inreda och dekorera hela huset inför katalogsläppet i höst. Ilva har butiker i Danmark, på Island och i Malmö. Hela sortimentet och webshop hittar ni på hemsidan. Gårdagen spenderade jag på huvudkontoret i Danmark och fick då en överblick över allt nytt fint som kommer till hösten. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen så fort jag hinner och hoppas ni har tålamod!

Pressbilder Ilva