2012-08-31

Malmös finaste gata


Kungsgatan, Malmös finaste gata om ni frågar mig med alla sina vackra sekelskifteshus. På denna gata ligger den här fina tvårummaren som nu ligger ute till försäljning via Bolaget. Lägenheten tillhör två av mina närmsta vänner som nu valt att sälja denna pärla. Jag måste erkänna att jag kommer sakna alla middagsbjudningar i den här tjusiga bostaden. Är du nyfiken på att se fler bilder och för övrig info, klicka då här

Bilder: Bolaget

2012-08-15

Stilleben


Jag fortsätter att testa vår nya kamera och den här gången har jag fotograferat i sovrummet. Ett litet stilleben som står på vår byrå med fina marockanska keramikburkar från favoritbutiken Casa Marrakech i Malmö.

Bild: Josefine- at home

2012-08-12

Ny kamera


Jag och sambon tyckte det var på tiden att vi investerade i en ny kamera då vår gamla har några år på nacken och efter lite efterforskningar valde vi en Sony NEX-5N. Kravet var en liten och nätt systemkamera som är lätt att använda och som framförallt tar bra bilder. Jag sitter och försöker lära mig alla nya funktioner och kan redan nu säga att jag är mycket nöjd med vårt köp. Här kommer en testbild tagen tidigare idag på vårt matbord där de nyinköpta brickorna från Hay står tillsammans med vasen från Svenskt Tenn. 

Bild: Josefine- at home